Een manegebak stelt speciale eisen aan een afzetting. BEO-BAND® voldoet perfect omdat het sterk is, onderhoudsvrij en veilig voor dieren en kinderen. Bovendien is de prijs zeer gunstig ten opzichte van andere materialen, BEO-BAND® is rondom de manege- of longeerbak eenvoudig te bevestigen. Eenmaal aangebracht zijn veiligheid van mens en dier een leven lang verzekerd.

De paardenhouderij telt tegenwoordig een groot aantal bedrijven met een professionele opzet. Een trainingsmolen is daarbij een veel voorkomend verschijnsel. Enerzijds vormt de molen een uitbreiding van de trainingsmogelijkheden, anderzijds beperkt het de kosten van manuren. Uiteraard mag het gebruik van een stap of trainingsmolen de veiligheid van kostbare paarden niet in gevaar brengen.

BEO-BAND® is daarom de ideale afzetting in de molen. Het is veerkrachtig als de paarden het raken, het is sterk en beperkt de onderhoudskosten zodoende tot het minimum. Alle Nederlandse stap- of trainingsmolenbouwers met wereldfaam gebruiken BEO-BAND®. BEO-BAND® voor de manegebak, longeerbak en stapmolen zijn in diverse breedtes leverbaar in de kleuren wit, groen en zwart.

Een gratis offerte op maat

Vraagt u vrijblijvend een offerte aan op maat met een duidelijk advies.
Vooral aan te bevelen voor specifieke maatvoering (stapmolens, longeercirkels, rijbakken)