Zoekt u een sterke en veilige afrastering voor uw Manegebak/Longeerbak? Met BEO-BAND® afrastering heeft u een ideaal en betaalbaar product om uw longeerbak te omheinen. Bij veel professionele paardenhouderijen is de longeerbak een onmisbaar onderdeel voor het trainen van paarden. De Manegebak/Longeerbak wordt gebruikt als aanvulling op andere vormen van rijden. De aanleg van een goede Manegebak/Longeerbak is van groot belang, en natuurlijk is ook de afrastering ervan een belangrijk onderdeel. U wilt immers dat de veiligheid van de paarden gegarandeerd is tijdens het longeren –en trouwens ook die van de mensen in de Manegebak/Longeerbak. Vandaar dat de keuze voor BEO-BAND® afrastering voor de hand ligt: dit product is absoluut veilig doordat het geen scherpe randen heeft en doordat het elastisch is zonder door te gaan hangen. Eenmaal gemonteerd blijft het jarenlang een strakke en veilige omheining voor uw Manegebak/Longeerbak.

Waarom een longeercirkel
Longeercirkels zijn populair omdat longeren de ideale manier is om een paard goed te trainen en eventueel correcties aan te brengen in de houding. Overigens zijn zowel de rechthoekige longeerbakken als de ronde longeercirkels in zwang. Voor beide geldt natuurlijk dat een goede afrastering een eerste vereiste is. Met BEO-BAND® afrastering weet u zeker dat uw paarden en degenen die ze trainen zich altijd veilig voelen in de longeercirkel.

Longeercirkel afrasteren
De montage van BEO-BAND® afrastering rondom uw Manegebak/Longeerbak is vrij eenvoudig. Heeft u een keuze gemaakt voor een breedte (van 6-10 cm) en een kleur band –zwart, wit of groen- dan kunt u de band bevestigen aan palen met behulp van veilige aluminium strips. Het grote voordeel van BEO-BAND® als afrastering van uw longeercirkel? Niet alleen veilig en sterk, maar ook onderhoudsvrij en niet belastend voor het milieu. En wat dacht u van de enorme duurzaamheid? BEO-BAND® afrastering is bestand tegen extreme kou, hitte, Uv-straling en zuren. Niet voor niets wordt het op alle continenten gebruikt voor het afrasteren van longeercirkels, weides en maneges, tot in de woestijn van Dubai! En voor de prijs hoeft u dit niet te laten, want de kosten van het afzetten van uw longeercirkel met BEO-BAND® afrastering zullen u beslist meevallen.

Een gratis offerte op maat

Vraagt u vrijblijvend een offerte aan op maat met een duidelijk advies.
Vooral aan te bevelen voor specifieke maatvoering (stapmolens, longeercirkels, rijbakken)